Çizgi Romanda Easter Eggler -13 "Mark Millar'dan süprizler"


Mark Millar (d.24 Aralık 1969) İskoç çizgi roman yazarıdır. Wanted, Marvel Knights: Spider-Man, Ultimate Fantastik Dörtlü, Kick-Ass ve Civil War en tanınmış kitaplarıdır. 2007'de ise Şikago'da Stan Lee ödülünü kazanmıştır. Peki ben bunu size neden mi anlatıyorum? Çünkü ‘’paskalya yumurtasının’’ bu seferki konuğu Mark Millar’ın yazdığı Marvel Knights: Spider-Man.

Hava güneşli ve güzeldir. Bu güzel günde çalışmak ne de kötü olsa gerek. Sıradan bir gazete bürosunda sıradan bir gündür. Muhabirlerimiz makalelerini yetiştirmeye çalışırken fotoğrafçımız da deklanşör ayarı ile uğraşıyor olsa gerek. Ama o da ne! Yoksa bu pencerede beliren ve binaya tırmanan kaçık bizim Spidey mi? Dostlarımız ClarkLois ve Jimmy için ilginç bir tecrübe olsa gerek.




Bu panelde ise Electro’yu bir gece kulübünde görüyoruz. Peki soldaki çirkin herifle konuşan, sarı saçlı bayanın kolundaki dövme dikkatinizi çekti mi? Sizce de Harley Quinn’i anımsatmıyor mu? 


Ayrıca Harley Quinn, Dodson’ların Marvel Knights’tan birkaç sene önceki çizimleri ile hayat verdiği çizgi roman serisidir.

"Mirakuru"

0 yorum:

Yorum Gönder