Çizgi Romanda Easter Egg'ler -3 "TBBT, Power Girl'den Azar Yiyor!"


Evet, yepyeni bir easter egg ile karşınızdayız.
Bugünkü easter egg'imiz , gerçek hayattan populer kültüre gönderme içeriyor.  The Big Bang Theory adlı populer diziyi bilmeyen yoktur sanırım, dört tane nerd'in (Leonard, Sheldon,Howard ve Raj) hikayesini konu alan bu dizide bir çok kez çizgiromanlara gönderme yapıldığını izleyenler çok


Hep  onlar  mı  çizgiroman  göndermesi  yapacak,  bu  defa  çizgiroman  diziye  gönderme  yapıyor. DC'nin güzel  ve  güçlü  hatunlarından  Karen  Star  (Power  Girl)  kahramanlık  dışında  kalan  boş vaktini Power Girl sayı 4'te arkadaşı Terra ile sinemaya giderek değerlendirmeye karar verir. İki güzel  kız  yalnız  başına film  izlerken  bu  birilerinin  gözünden  kaçmaz.  Ama  durun  Karen'a yanaşmaya çalışan kişi bizim nerdlerden Howard'dan başkası değildir tabi tayfası da yanındadır.


Power Girl'ün şöyle bir ayağa kalması Howard'ın boyundan büyük işe kalkıştığını anlatır.  Karen Nerd'lere ayarı çeker ve Howard bir daha ki sefere kendi dengini bulması gerektiğini anlar, kim bilir  belkide  bu  olaydan  sonra  dizide  evlendiği  karakter  Bernadette'i  bulmuştur. Emin  olun nerdleri  bu bölümde son görüşünüz olmayacak :D.


"Cobra"

0 yorum:

Yorum Gönder